Tork Xpressnap® Extra Soft, sort dispenserserviet

842,00 DKK

Beskrivelse

Tork Xpressnap® Servietdispensere er perfekte til steder med selvbetjening. Systemet vil reducere dit forbrug med 25% sammenlignet med andre servietdispensere. Tork Xpressnap® Extra Soft, sorte 2-lags dispenserservietter er velegnede til steder, som tager praktisk funktion alvorligt, og som ønsker at give et kvalitetsindtryk.

 

  • Unik indpakning, hvor bundterne ligger i en beskyttende plastemballage, der giver bedre hygiejne og nemmere håndtering
  • Den farvede serviet bidrager til stemningen på dit spisested
  • Større serviet (når den er udfoldet) perfekt til alle typer måltider

Miljøinformation

Materiale

Jomfrufibre

Jomfrufibre fremstilles af bløde eller hårde træsorter. Træet udsættes for kemiske og/eller mekaniske processer, hvor cellulosefibrene separeres, og lignin og andre rester fjernes.

Fødevarekontakt

Dette produkt opfylder de lovmæssige krav til kontakt med fødevarer, certificeret af tredjepart. Produktet er sikkert til aftørring af overflader, der bruges til fødevarer, og må også komme kortvarigt i kontakt med fødevarer.

Miljøgodkendelse

Dette produkt er certificeret med EU Miljømærket med certificeringsnummer SE/004/001.Dette produkt er FSC® certificeret med certificeringsnummer TT-COC-002080

Yderligere information

Vægt 10.324 kg
Størrelse 55.9 × 40.4 × 35.3 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork Xpressnap® Extra Soft, sort dispenserserviet”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *