Tork Aftørringsklud Industri

1.061,67 DKK

Beskrivelse

Tork Aftørringsklud Industri er det perfekte alternativ til afrevne klude eller lejeklude. De bløde og smidige klude ridser ikke overfladen og gør det let at rengøre komponenter og steder, hvor det er svært at nå ind. Samtidig er kluden stærk nok til at tørre olie, fedt og snavs op og kan anvendes med de fleste opløsningsmidler. Den passer i Tork Top-Pak dispenser, som beskytter refills mod snavs og har én-ad-gangen dispenserfunktion, hvilket er med til at reducere forbruget.

 

  • Tork Easy Handling® kasse – gør det let at bære, åbne og bortskaffe emballagen
  • Den kan anvendes med de fleste opløsningsmidler, desinficeringsmidler og rengøringsmidler og opfylder dermed alle dine rengøringsbehov
  • Den stærke struktur og høje sugeevne gør papiret ideelt til at fjerne olie, fedt, smøremidler og snavs

Miljøinformation

Materiale

Jomfrufibre

Jomfrufibre fremstilles af bløde eller hårde træsorter. Træet udsættes for kemiske og/eller mekaniske processer, hvor cellulosefibrene separeres, og lignin og andre rester fjernes.

Fødevarekontakt

Dette produkt opfylder de lovmæssige krav til kontakt med fødevarer, certificeret af tredjepart. Produktet er sikkert til aftørring af overflader, der bruges til fødevarer, og må også komme kortvarigt i kontakt med fødevarer.

Miljøgodkendelse

Dette produkt er certificeret med EU Miljømærket med certificeringsnummer SE/004/001.Dette produkt er FSC® certificeret med certificeringsnummer TT-COC-002080

Additional Information

Vægt 6.564 kg
Størrelse 55.8 × 36.8 × 17.5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tork Aftørringsklud Industri”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *