Servietdispenser bord sort

398,09 kr.

Tork Xpressnap® Servietdispenser Starterpack Servietdispenser bord sort (N4) er velegnet til restauranter med selvbetjening, hvor servietter er til rådighed på bordet. Den kompakte og moderne dispenser med en-ad-gangen funktion forbedrer hygiejnen og reducerer servietforbruget med mindst 25% sammenlignet med traditionelle servietdispensersystemer. Servietdispenser bord sort er velegnet til alle steder hvor der kommer mange besøgende. (Kantine, …

Share:

Quantity
Wishlist

Beskrivelse

Tork Xpressnap® Servietdispenser Starterpack

Servietdispenser bord sort (N4) er velegnet til restauranter med selvbetjening, hvor servietter er til rådighed på bordet. Den kompakte og moderne dispenser med en-ad-gangen funktion forbedrer hygiejnen og reducerer servietforbruget med mindst 25% sammenlignet med traditionelle servietdispensersystemer.

Servietdispenser bord sort er velegnet til alle steder hvor der kommer mange besøgende. (Kantine, Café, Bagere, Kaffebarer, Restauranter, etc.) Du har mulighed for at indsætte dit eget præg på servietdispenseren i form af logo, reklame eller evt tilbud, når den står på bordene. Den har et stilrent design, og kan fås i 2 andre farver.

Det er altid godt at give et godt indtryk, både i form af bekvemmelighed men bestemt også i form af hygiejne. Her får du en super god løsning, og vi kan tilbyde flere variationer af både dispensere og servietter.

 

 

  • AD-A-Glance® felt til annoncering af produkter og dialog med dine gæster.
  • Fremstillet af robust materiale for nem rengøring og mindre tid på vedligeholdelse.
  • Praktisk StarterPack – inklusive en servietdispenser til bord og et bundt Tork Xpressnap hvide dispenserservietter 1 lag.
  • Du tilbyder dine besøgende en god form for hygiejne.

 

Produktdata

System N4 – Tork Xpressnap® Servietdispenser System
Dispensermateriale Plastic
Produktets længde/dybde (uden emballage) 19,8 cm
Produktets bredde (uden emballage) 14,7 cm
Produktets højde (uden emballage) 15,8 cm
Farve Sort

Additional Information

Vægt 2,761 kg
Størrelse 27,7 × 15,7 × 21,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Servietdispenser bord sort”
Servietdispenser bord Sort

Servietdispenser bord sort

398,09 kr.
Quantity
Wishlist