Microfiber Moppe

89,00 kr.

Microfiber Moppe Microfiber moppe 40 cm til velcro i højeste kvalitet, med stor rengøringskraft. Denne microfiber moppe har den højeste tæthed af microfiber og kan holde på samt afgive rigtigt meget vand. Moppen kan bruges på langt de fleste gulvtyper. Når du vasker gulv med mikrofiber slipper du for at bære rundt på beskidt vand …

Wishlist
Antal
Wishlist

Beskrivelse

Microfiber Moppe

Microfiber moppe 40 cm til velcro i højeste kvalitet, med stor rengøringskraft.

Denne microfiber moppe har den højeste tæthed af microfiber og kan holde på samt afgive rigtigt meget vand. Moppen kan bruges på langt de fleste gulvtyper.

Når du vasker gulv med mikrofiber slipper du for at bære rundt på beskidt vand og du slipper helt for at vride. For den mest effektive gulvvask blander du vand og sæbe, bruger en kop til at hælde ca. 1-1,5 dl på gulvet du lader moppen suge op. Når moppen bliver tør, hælder du lidt mere vand ud og lader den suge det op. Efter 20-30m2 tager du moppen af og lægger til vask og tager den næste. Når du vasker med kopsystemet, har du kun rent sæbevand med rundt og du undgår at sprede skidt og snavs fra den ene ende af lokalet til det andet.

Med moppen kan du vaske ca. 30 m2 før den lægges til vask.

Du kan se flere af vores rengøringsartikler her

 

AllSupply A/S er en del af ETL GROUP A/S