Desinficering Spray

40,00 DKK

Beskrivelse

Træt af at tørre overflader af efter desinficering?

Det behøver du heller ikke mere. Med ”The Nordic Shield Premium Surface Sanitizer” sprayer du bare direkte på den overflade du ønsker – om det så er kasseapperatet, Ipaden , PC’en, arbejdsbordet eller blot de vare du lige har købt med hjem fra supermarkedet.

Væsken tørrer i løbet af ingen tid og efterlader ingen pletter. Kan også hvis man ønsker det tørres efter med en klud, men det er ikke nødvendigt.

”The Nordic Shield Premium Surface Sanitizer” består af 90% Isopropylalkohol og overfladen er desinficeret ved et enkelt ”spray”. ”The Nordic Shield Premium Surface Sanitizer” er utrolig effektiv fx i industrikøkkener, privathjem, toiletter og andre steder med hyppige berøringsflader.

Miljøinformation

Materiale

Jomfrufibre

Jomfrufibre fremstilles af bløde eller hårde træsorter. Træet udsættes for kemiske og/eller mekaniske processer, hvor cellulosefibrene separeres, og lignin og andre rester fjernes.

Fødevarekontakt

Dette produkt opfylder de lovmæssige krav til kontakt med fødevarer, certificeret af tredjepart. Produktet er sikkert til aftørring af overflader, der bruges til fødevarer, og må også komme kortvarigt i kontakt med fødevarer.

Miljøgodkendelse

Dette produkt er certificeret med EU Miljømærket med certificeringsnummer SE/004/001.Dette produkt er FSC® certificeret med certificeringsnummer TT-COC-002080

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Desinficering Spray”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *