Out of stockOut of stock

Desinficering Spray

40,00 kr.

Træt af at tørre overflader af efter desinficering? Det behøver du heller ikke mere. Med ”The Nordic Shield Premium Surface Sanitizer” sprayer du bare direkte på den overflade du ønsker – om det så er kasseapperatet, Ipaden , PC’en, arbejdsbordet eller blot de vare du lige har købt med hjem fra supermarkedet. Væsken tørrer i …

Ikke på lager

Beskrivelse

Træt af at tørre overflader af efter desinficering?

Det behøver du heller ikke mere. Med ”The Nordic Shield Premium Surface Sanitizer” sprayer du bare direkte på den overflade du ønsker – om det så er kasseapperatet, Ipaden , PC’en, arbejdsbordet eller blot de vare du lige har købt med hjem fra supermarkedet.

Væsken tørrer i løbet af ingen tid og efterlader ingen pletter. Kan også hvis man ønsker det tørres efter med en klud, men det er ikke nødvendigt.

”The Nordic Shield Premium Surface Sanitizer” består af 90% Isopropylalkohol og overfladen er desinficeret ved et enkelt ”spray”. ”The Nordic Shield Premium Surface Sanitizer” er utrolig effektiv fx i industrikøkkener, privathjem, toiletter og andre steder med hyppige berøringsflader.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Desinficering Spray”