Counterfold Serviet Hvid

407,24 kr.

Counterfold Serviet Hvid   Counterfold Serviet Hvid fra Tork, er traditionelle servietdispensere som er perfekte til restauranter med selvbetjening. En serie af robuste servietdispensere målrettet forskellige behov i forskellige omgivelser. 1-lags Tork Counterfold Dispenserserviet til etablissementer med selvbetjening og fokus på driftsomkostningerne. Servietdispenser til bord er velegnet til restauranter med selvbetjening, hvor gæsterne forsyner sig …

Share:

Quantity
Wishlist

Beskrivelse

Counterfold Serviet Hvid

 

Counterfold Serviet Hvid fra Tork, er traditionelle servietdispensere som er perfekte til restauranter med selvbetjening. En serie af robuste servietdispensere målrettet forskellige behov i forskellige omgivelser. 1-lags Tork Counterfold Dispenserserviet til etablissementer med selvbetjening og fokus på driftsomkostningerne. Servietdispenser til bord er velegnet til restauranter med selvbetjening, hvor gæsterne forsyner sig selv med servietter ved bordet, og hvor en lille serviet klarer behovet. Den kompakte dispenser reducerer forbruget og giver en frisk og hygiejnisk serviet hver gang.

 

  • Kommuniker med dine gæster med individuelt tryk – 75% af servietbrugerne læser teksten
  • Servietstørrelsen er velegnet til snacks og mindre måltider

 

Produktdata

System N1 – Tork Counterfold Servietdispenser System
Rulle/stk. nettovægt 1,6 g
Lag 1
Tryk Nej
Hvidhed 85
Fibertype virgin
Produktionsteknologi DC
Gramvægt 16,2 g/m2
Total gramvægt 16,2 g/m2
Længde foldet 9 cm
Bredde foldet 16,5 cm
Længde udfoldet 33 cm
Bredde udfoldet 30 cm
Prægning Ja
Foldetype Counterfold
Farve Hvid

 

Miljøinformation

Materiale

Jomfrufibre

Jomfrufibre fremstilles af bløde eller hårde træsorter. Træet udsættes for kemiske og/eller mekaniske processer, hvor cellulosefibrene separeres, og lignin og andre rester fjernes.

Fødevarekontakt

Dette produkt opfylder de lovmæssige krav til kontakt med fødevarer, certificeret af tredjepart. Produktet er sikkert til aftørring af overflader, der bruges til fødevarer, og må også komme kortvarigt i kontakt med fødevarer.

Miljøgodkendelse

Dette produkt er certificeret med EU Miljømærket med certificeringsnummer SE/004/001.Dette produkt er FSC® certificeret med certificeringsnummer SA-COC-008266.

Additional Information

Vægt 12,196 kg
Størrelse 62,3 × 38,4 × 34,6 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Counterfold Serviet Hvid”
Counterfold Serviet Hvid

Counterfold Serviet Hvid

407,24 kr.
Quantity
Wishlist