Counterfold Dispenserserviet Natur

445,78 kr.

Counterfold Dispenserserviet Natur   Counterfold Dispenserserviet Natur fra Tork, er traditionelle servietdispensere som er perfekte til restauranter med selvbetjening. En serie af robuste servietdispensere, som er målrettet forskellige behov i forskellige omgivelser. Tork Counterfold Natur 1-lags dispenserservietter er det perfekte valg, hvis du ønsker at signalere en bæredygtig profil.   Kommuniker med dine gæster med …

Share:

Quantity
Wishlist

Beskrivelse

Counterfold Dispenserserviet Natur

 

Counterfold Dispenserserviet Natur fra Tork, er traditionelle servietdispensere som er perfekte til restauranter med selvbetjening. En serie af robuste servietdispensere, som er målrettet forskellige behov i forskellige omgivelser. Tork Counterfold Natur 1-lags dispenserservietter er det perfekte valg, hvis du ønsker at signalere en bæredygtig profil.

 

  • Kommuniker med dine gæster med individuelt tryk – 75% af servietbrugerne læser teksten
  • 100% genbrugsfibre – viser, at miljøet er vigtigt for dig
  • Fortrykt med ordene ”100% recycled” for at fremhæve serviettens budskab om miljøvenlighed

 

Produktdata

System N1 – Tork Counterfold Servietdispenser System
Rulle/stk. nettovægt 1,6 g
Lag 1
Tryk Nej
Hvidhed 43
Fibertype recycled
Produktionsteknologi DC
Gramvægt 16,2 g/m2
Total gramvægt 16,2 g/m2
Længde foldet 9,4 cm
Bredde foldet 15,5 cm
Længde udfoldet 32 cm
Bredde udfoldet 31 cm
Prægning Ja
Foldetype Counterfold
Farve Natur

Miljøinformation

Indhold

Produktet er fremstillet af

Genbrugsfibre
Kemikalier

Emballagen er fremstillet af papir eller plastik.

Materiale

Genbrugsfibre

Genbrug af papir er en effektiv ressourceudnyttelse, da træfibrene anvendes mere end én gang.

Der stilles store krav til genbrugsfibres kvalitet og renhed, og hvert led i kæden er vigtigt (indsamling, sortering, transport, opbevaring, brug) for at garantere sikre og hygiejniske produkter.

Genbrugspapir kan fremstilles både af aviser, blade og papiraffald fra kontorer. Kvaliteten af det genindvundne papir udvælges for hvert produkt afhængigt af dets specifikke krav til egenskaber og hvidhed. Papiret opløses i vand, vaskes og behandles med kemikalier under høje temperaturer, hvorefter det sies for at fjerne urenheder.

Blegning er en rensningsproces, som ofte anvendes på fibre. Målet er at opnå en hvid papirmasse, men også at opnå en vis fiberrenhed med det formål at opfylde kravene til hygiejneprodukter, og i nogle tilfælde opfylde kravene til fødevaresikkerhed.

Blegning af genbrugsfibre med klorfri blegemidler (hydrogenperoxid og natriumdithionit). Med undtagelse af Naturservietter, som er ublegede.

Til blegede produkter anvender vi blegemidler (for at gøre papirmasse fra genbrugspapir mere hvidt).

Fødevarekontakt

Dette produkt opfylder de lovmæssige krav til kontakt med fødevarer, certificeret af tredjepart.  Produktet er sikkert til aftørring af overflader, der bruges til fødevarer, og må også komme kortvarigt i kontakt med fødevarer.

Miljøgodkendelse

Dette produkt er certificeret med EU Miljømærket med certificeringsnummer SE/004/001.Dette produkt er FSC® certificeret med certificeringsnummer SA-COC-008266.Dette produkt er certificeret komposterbart med certificeringsnummer EN13432.

 

 

Additional Information

Vægt 12,225 kg
Størrelse 60,3 × 40,1 × 33,2 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Counterfold Dispenserserviet Natur”
Counterfold Dispenserserviet Natur

Counterfold Dispenserserviet Natur

445,78 kr.
Quantity
Wishlist