Aftørringspapir Ekstra Kraftig

Aftørringspapir Ekstra Kraftig passer i både Tork gulv- og vægdispensere, som er designet med henblik på sikkerhed, effektivitet og pålidelighed, og i  Tork Maxi Centerfeed Dispenser, som er særligt udviklet til enhåndsbetjening.

272,00 DKK

Beskrivelse

Aftørringspapir Ekstra Kraftig

 

Aftørringspapir Ekstra Kraftig  er et allround 3-lags papir, som har meget høj absorberingsevne og beskytter hænderne mod varme og snavs. Aftørringspapir Ekstra Kraftig passer i både Tork gulv- og vægdispensere, som er designet med henblik på sikkerhed, effektivitet og pålidelighed, og i  Tork Maxi Centerfeed Dispenser, som er særligt udviklet til enhåndsbetjening.

 

  • Tork Easy Handling® plastikemballage – gør det let at bære, åbne og bortskaffe emballagen
  • Kraftig kvalitet beskytter dine hænder mod metalstumper og varme
  • Den stærke struktur og høje sugeevne gør papiret ideelt til at fjerne olie, fedt, smøremidler og snavs
  • Høj holdbarhed – bevarer styrken, selv når den er våd, og kan bruges igen.

 

 

System: W1 – Aftørringspapir væg-gulv-standardsystem

 

Rullebredde: 23.5 cm       Rullediameter: 26.2 cm         Hylsens indvendige diameter: 7.1 cm
Antal ark: 350                     Arklængde: 34 cm                    Lag: 3
Tryk: Nej                                Prægning: Ja                             Farve: Blå

 

Materiale: Jomfrufibre Jomfrufibre fremstilles af bløde eller hårde træsorter. Træet udsættes for kemiske og/eller mekaniske processer, hvor cellulosefibrene separeres, og lignin og andre rester fjernes.

Fødevarekontakt: Dette produkt opfylder de lovmæssige krav til kontakt med fødevarer, certificeret af tredjepart.  Produktet er sikkert til aftørring af overflader, der bruges til fødevarer, og må også komme kortvarigt i kontakt med fødevarer. Miljøgodkendelse Dette produkt er certificeret med EU Miljømærket med certificeringsnummer SE/004/001. Dette produkt er FSC® certificeret med certificeringsnummer TT-COC-002080.

 

 

 

 

Miljøinformation

Materiale

Jomfrufibre

Jomfrufibre fremstilles af bløde eller hårde træsorter. Træet udsættes for kemiske og/eller mekaniske processer, hvor cellulosefibrene separeres, og lignin og andre rester fjernes.

Fødevarekontakt

Dette produkt opfylder de lovmæssige krav til kontakt med fødevarer, certificeret af tredjepart. Produktet er sikkert til aftørring af overflader, der bruges til fødevarer, og må også komme kortvarigt i kontakt med fødevarer.

Miljøgodkendelse

Dette produkt er certificeret med EU Miljømærket med certificeringsnummer SE/004/001.Dette produkt er FSC® certificeret med certificeringsnummer TT-COC-002080

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Aftørringspapir Ekstra Kraftig”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Aftørringspapir Ekstra Kraftig- Tork

Aftørringspapir Ekstra Kraftig

272,00 DKK