1883 Vanilje Sirup 1000 ml

Har du brug for at peppe din kaffe op ?

Så tilbyder vi nu hos AllSupply A/S 1883 Vanilje Sirup, som er med til at gøre kaffen lidt ekstra lækker. Siruppen er er sød, lækker og lidt tyndere end normal sirup.

Du kan bruge denne sirup til næsten alt, (Hvis ikke alt..) I din te, smoothie, drinks eller desserter.

93,75 DKK

Beskrivelse

1883 Vanilje Sirup

Har du brug for at peppe din kaffe op ?

Så tilbyder vi nu hos AllSupply A/S 1883 Vanilje Sirup, som er med til at gøre kaffen lidt ekstra lækker. Siruppen er er sød, lækker og lidt tyndere end normal sirup. Du kan bruge denne sirup til næsten alt, (Hvis ikke alt..) I din te, smoothie, drinks eller desserter.

Alle Routin 1883 produkterne indeholder IKKE konserveringsmidler, eller kunstige farvestoffer eller kolesterol – det er kun naturligt frugtsukker for at understrege sødmen i de forskellige smagsvarianter, og den er vegansk godkendt.

Vær opmærksom på, at du skal bruge mindre sirup, i forhold til andre sirupper, da den er meget drøj.

Dufter og smager dejligt af fransk vanilje, og er god til friske smage som mango eller passionsfrugt. Du kan også godt få denne dejlige sirup som sukkerfri.

Indhold  Ingredienser:

Rørsukker, vand, smagsstoffer, naturlige aroma fra vanilje Farve: E 150a Næringsindhold pr. portion (24ml) Energi: 77 kcal Fedt: 0 g Salt: <5mg 0 g Kulhydrater: 19 g – heraf sukkerarter 19 g Protein 0 g

BEMÆRK!! SÅ LÆNGE LAGER HAVES.

Miljøinformation

Materiale

Jomfrufibre

Jomfrufibre fremstilles af bløde eller hårde træsorter. Træet udsættes for kemiske og/eller mekaniske processer, hvor cellulosefibrene separeres, og lignin og andre rester fjernes.

Fødevarekontakt

Dette produkt opfylder de lovmæssige krav til kontakt med fødevarer, certificeret af tredjepart. Produktet er sikkert til aftørring af overflader, der bruges til fødevarer, og må også komme kortvarigt i kontakt med fødevarer.

Miljøgodkendelse

Dette produkt er certificeret med EU Miljømærket med certificeringsnummer SE/004/001.Dette produkt er FSC® certificeret med certificeringsnummer TT-COC-002080

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “1883 Vanilje Sirup 1000 ml”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1883 vanilje sirup

1883 Vanilje Sirup 1000 ml

93,75 DKK