Viser 1–12 af 23 resultater

Karton
Stk.
Clear

Tork Xpressnap® ekstra blød, hvid dispenserserviet

137,94 kr.692,00 kr.
Karton
Stk.
Clear

Tork Xpressnap® ekstra blød, hvid dispenserserviet

Tork Xpressnap® Dispensere er perfekte til restauranter med selvbetjening. Systemet vil reducere dit servietforbrug med 25% sammenlignet med traditionelle servietdispensere. Tork Xpressnap® Extra Soft 2-lags hvide dispenserservietter med bladmotiv er velegnede til steder, som har brug for en praktisk løsning, og som ønsker at give en kvalitetsoplevelse med en stor, ekstra fyldig serviet i eksklusivt design. … Læs videre "Tork Xpressnap® ekstra blød, hvid dispenserserviet med bladmønster"

137,94 kr.692,00 kr.
Karton
Stk.
Clear

Tork Xpress® Multifold Håndklædeark

38,08 kr.478,00 kr.
Karton
Stk.
Clear

Tork Xpress® Multifold Håndklædeark

Håndklædeark til en fornuftig pris klarer de basale behov for håndaftørring Unik Tork Polypack: Håndklædearkene ligger i en pakke med dispenserfunktion, der kan tages med rundt og bruges, hvor som helst der er behov for dem Én-ad-gangen dispenserfunktion reducerer forbruget og giver bedre hygiejne

38,08 kr.478,00 kr.

Tork Soft Mid-Size Toiletpapir Premium uden

Tork Twin Mid-size Dispenser til Toiletpapir uden hylse er velegnet til toiletter med lav til middel brugerfrekvens, hvor brugertilfredshed er i fokus. Effektiv dispenser med plads til to hele mid-size toiletruller sikrer, at der altid er toiletpapir til rådighed for brugerne. Tork Mid-size Toiletpapir Premium uden hylse er den perfekte kombination af kvalitet og funktionalitet. … Læs videre "Tork Soft Mid-Size Toiletpapir Premium uden hylse – 2-Lag"

735,00 kr.

Tork SmartOne® Toiletpapir

Tork SmartOne Toiletpapir har hygiejnisk ét-ark-ad-gangen funktion og er med til at reducere forbruget med op til 40% sammenlignet med traditionelle jumborulledispensere, hvilket betyder flere besøg pr. rulle. Tork SmartOne med høj kapacitet er velegnede til toiletter i krævende omgivelser med lav, middel eller høj brugerfrekvens, afhængigt af den valgte Tork SmartOne dispenser.   Tork … Læs videre "Tork SmartOne® Toiletpapir"

301,00 kr.

Tork SmartOne® Mini Toiletpapir

Tork SmartOne Mini Toiletpapir-system har hygiejnisk ét-ark-ad-gangen funktion og reducerer dermed forbruget med op til 40% sammenlignet med traditionelle jumborulledispensere, hvilket betyder flere besøg pr. rulle. Tork SmartOne Mini-ruller med høj kapacitet er velegnede til toiletter i krævende omgivelser med lav, middel eller høj brugerfrekvens, afhængigt af den valgte Tork SmartOne Mini dispenser.   Tork … Læs videre "Tork SmartOne® Mini Toiletpapir"

341,00 kr.
Sale!
Karton
Palle
Clear

Tork PeakServe® Continuous™ Håndklædeark

410,00 kr.2.000,00 kr.
Sale!
Karton
Palle
Clear

Tork PeakServe® Continuous™ Håndklædeark

Én-ad-gangen dispenserfunktion reducerer forbruget og giver bedre hygiejne QuickDry™ – vores stærke, mest absorberende papir til effektiv aftørring med mindre spild Attraktivt Tork bladmotiv: Designet til at give et godt indtryk Komprimerede håndklædeark betyder øget kapacitet og mindre tid brugt på vedligeholdelse Kontinuerlige håndklædeark med ubesværet og nem dispenserfunktion, også i overgangen fra et bundt til det næste, giver et bedre flow på toilettet og ingen forsinkelser for gæsterne

410,00 kr.2.000,00 kr.
Karton
Stk.
Clear

Tork Mild Mini Flydende Sæbe

52,41 kr.263,00 kr.
Karton
Stk.
Clear

Tork Mild Mini Flydende Sæbe

Mildt parfumeret og med blødgørende og fugtende ingredienser, der plejer huden. Certificeret nem vedligeholdelse og intuitiv genopfyldning på mindre end 10 sekunder. Hygiejnisk: Forseglet refill med engangspumpe minimerer risikoen for krydskontaminering. Flasken kan genbruges og bliver flad, efterhånden som den tømmes, så den fylder mindre i affaldsposen.

52,41 kr.263,00 kr.

Tork Mid-size Toiletpapir Advanced uden hylse

Tork Twin Mid-size Dispenser til Toiletpapir uden hylse er velegnet til toiletter med lav til middel brugertrafik, hvor brugertilfredshed er vigtig. Den effektive dispenser har plads til to hele mid-size toiletruller og sikrer, at der altid er toiletpapir til rådighed for gæsterne. Tork Mid-size Toiletpapir Advanced uden hylse giver god balance mellem omkostninger og kvalitet. … Læs videre "Tork Mid-size Toiletpapir Advanced uden hylse – 2-lags"

779,00 kr.
Karton
Stk.
Clear

Tork Mid-Size Toiletpapir Advanced

31,21 kr.528,00 kr.
Karton
Stk.
Clear

Tork Mid-Size Toiletpapir Advanced

Tork Easy Handling® kasse – gør det let at bære, åbne og bortskaffe emballagen Kompakte, mellemstore ruller: En rulle svarer til 4-5 standardruller Attraktivt motiv: Elegant design, som bidrager til at løfte brugeroplevelsen

31,21 kr.528,00 kr.

Tork Køkkenrulle Plus, Ekstra Lang

Tork Køkkenrulle er velegnet til aftørringsopgaver i hverdagen, som fx aftørring af overflader, vand og olie eller opsamling af madrester.

242,00 kr.

Tork Køkkenrulle Extra Plus

Tork ekstra absorberende køkkenrulle er velegnet til aftørringsopgaver i hverdagen, som fx aftørring af overflader, vand og olie eller opsamling af madrester.

214,00 kr.
Karton
Stk.
Clear

Tork Jumbo Toiletpapir Advanced T1

77,12 kr.290,00 kr.
Karton
Stk.
Clear

Tork Jumbo Toiletpapir Advanced T1

Høj kapacitet: Mindre vedligeholdelse og mindre risiko for at løbe tør for papir. Attraktivt motiv: Elegant design, som bidrager til at løfte brugeroplevelsen. Blødt og ekstra hvidt papir giver en oplevelse af høj kvalitet. Papiret har en god sugeevne. Velegnet til steder med rigtig mange besøgende. Trykt med et fint, gråt bladdesign, der vil bidrage positivt til stilen i dit toilet.

77,12 kr.290,00 kr.