Viser alle 5 resultater

Red Label

Allsupply Kalkfjerner AllSupply Sani 100 AllSupply WC Rens  

AllSupply WC Rens

Svanemærket miljøvenlig wc rens, der effektivt og skånsomt rengør toiletkummer og urinaler. Denne tyktflydende wc rens har en god vedhæftningsevne, den fjerner urinsten, kalk og rustaflejringer og virker desinficerende.

AllSupply Universal

AllSupply Universal er et svanemærket miljøvenligt og neutralt rengøringsmiddel, til daglig rengøring af alle overflader, der tåler vand. Universalrengøring bruges til rengøring af inventar; borde, vægge, vindueskarme og andre typer overflader. Rengøringsmidlet efterlader ingen film, og eftertørring er ikke nødvendig. AllSupply Universal er et miljøvenligt rengøringsmiddel, der effektivt og skånsomt opløser og fjerner snavs og støv.

AllSupply Sani 100

AllSupply Sani 100 er et effektivt, svanemærket og miljøvenligt rengøringsmiddel, der kan anvendes til rengøring af alle overflader i sanitære rum. Midlet fjerner effektivt rester fra sæbe, snavs og fedt. Samtidig forebygger AllSupply Sani 100 kalkdannelser og efterlader en blank og skinnende overflade.

Allsupply Kalkfjerner

Varenr: AllKF AllSupply A/S WC Rens & Kalkfjerner er en Svanemærket miljøvenlig wc rens, der effektivt og skånsomt rengør toiletkummer og urinaler Denne tyktflydende wc rens har en god vedhæftningsevne, den fjerner urinsten, kalk og rustaflejringer og virker desinficerende