Viser alle 4 resultater

Tork Rengøringsklud Industri Sensitiv

Tork Aftørringsklud Sensitiv er ekstremt fnugbegrænsende og antistatisk, og den er yderst velegnet til brug med opløsningsmidler, så du kan få klaret de vigtige aftørringsopgaver og samtidig beskytte sarte overflader, elektronik og processer. Kludene kan anvendes i Tork Top-Pak Dispenser, som beskytter dem mod snavs og giver en-ad-gangen dispenserfunktion, Det er med til at reducere … Læs videre "Tork Rengøringsklud Industri Sensitiv"

1.128,00 kr.

Tork Aftørringsklud Industri

Tork Aftørringsklud Industri er det perfekte alternativ til afrevne klude eller lejeklude. De bløde og smidige klude ridser ikke overfladen og gør det let at rengøre komponenter og steder, hvor det er svært at nå ind. Samtidig er kluden stærk nok til at tørre olie, fedt og snavs op, og kan anvendes med de fleste … Læs videre "Tork Aftørringsklud Industri"

494,00 kr.

Tork Aftørringsklud Industri

Tork Aftørringsklud Industri er det perfekte alternativ til afrevne klude eller lejeklude. De bløde og smidige klude ridser ikke overfladen og gør det let at rengøre komponenter og steder, hvor det er svært at nå ind. Samtidig er kluden stærk nok til at tørre olie, fedt og snavs op og kan anvendes med de fleste opløsningsmidler. Den passer i … Læs videre "Tork Aftørringsklud Industri"

889,00 kr.

Tork Aftørringsklud Industri

En blød og smidig klud, som er god til steder, hvor det er svært at nå ind, og ideel til rengøring af olie og fedt. Kluden giver et professionelt rengøringsresultat takket være exelCLEAN®-effekten.   Blød og fleksibel – perfekt til steder med begrænset plads Den stærke struktur og høje sugeevne gør papiret ideelt til at … Læs videre "Tork Aftørringsklud Industri"

577,00 kr.